28/07/2017

El curs de youtubers del Projecte Click a Catalunya Ràdio

Durant la primera setmana del curs ‘Fes click a YouTube del projecte Click, el curs per aprendre a gravar, editar i crear un canal propi, els joves participants van rebre la visita de Catalunya Ràdio a les instal·lacions del Casal de Barri Bac de Roda.

En el reportatge, que va aparèixer als informatius de Catalunya Ràdio el passat dissabte de 22 de juliol, parlen el coordinador del projecte i educador social Carles Nieto i el formador i reconegut youtuber Roc Massaguer, @Outconsumer. Ambdós expliquen la necessitat d’oferir un curs com aquest als joves, per donar-los-hi les eines per expressar-se, fomentar la seva creativitat i desenvolupar el seu esperit crític.

Alhora, la formació també ha servit als joves per desmitificar la figura del youtuber més enllà de la imatge d’aquell personatge públic que pot guanyar molts diners amb poques hores de feina. Després d’haver passat uns dies amb el Roc, van ser els mateixos nois i noies del curs els primers en explicar que aquesta idea no correspon a la realitat. Voleu saber què més en pensen? No us perdeu el programa:

http://www.ccma.cat/catradio/alacarta/programa/aprenents-de-youtubers/audio/970961/

 

Ràdio logo

Tags