18/02/2017

El Projecte Fils trenca amb 7 mites de l’amor romàntic

Aprofitant el Dia dels enamorats, el 14 de febrer, hem fet difusió de la infografia “Trencant 7 mites de l’amor romàntic per viure relacions més saludables”, una guia del Projecte Fils que ens serveix per no limitar el concepte d’amor a la parella i per establir relacions lliures i sanes a tots els nivells: entre amics, en família, a la feina…

Fils reflexiona sobre l’amor i el deslliga dels conceptes de gelosia, sacrifici i felicitat, que no tenen tant a veure amb els altres com amb un mateix.  A més de ser una ajuda per fer visible alguns dels hàbits menys saludables que sovint tenim, l’objectiu de la infografia ha estat el de convertir-se una eina per identificar tots aquests hàbits i transformar-los en noves pautes de creixement personal. Un test ràpid i en un format molt amè i modern,  que ha estat força compartit i comentat a les xarxes socials durant els darrers dies.

Serà que molta gent es veu identificada amb aquests hàbits?

Tot i aquesta bona rebuda, els mites dels quals parla Fils formen part d’una problemàtica social que està més estesa del que pensem, és per això que un dels objectius principals d’aquest projecte és vetllar per prevenir les possibles situacions de conflicte i/o violències en qualsevol entorn social.

Si us sentiu identificats amb algun d’aquets mites i us agradaria canviar-ho, el programa de Fils està obert a tothom qui ho necessiti i en vulgui parlar.

fils@fundacioires.org

93 486 47 50

 

 

Infografia Sant Valenti

Tags