2/10/2017

El Test Fils sobre les relacions de parella

L’equip del Projecte Fils ha elaborat un test amb preguntes que us faran posar-vos en alerta si a la vostra relació de parella hi ha coses que no van bé.

El desgast i el conflicte entre dos o més persones és més corrent del que pensem, tot i això és important que la freqüència no es transformi en normalitat i acabeu repetint hàbits que us allunyin del vostre fi en comú: compartir i créixer en benestar i en una relació sana.

Us parleu malament? Discutiu més del que us agradaria? Aquestes són algunes de les preguntes que us faran reflexionar sobre l’estat de salut de la relació en parella. Però no us preocupeu, les respostes seran, en tot cas, indicadors per veure quines coses no van bé, plantejar-se per què la vostra relació no és del tot satisfactòria o en quina fase us trobeu.

Si acabeu amb unes quantes respostes en vermell, no passa res! Tots teniu l’oportunitat de canviar les coses. Aquesta és la vertadera finalitat del Test, descobrir-se, estirar dels fils!

 Recordeu que sou vosaltres els autèntics protagonistes de les vostres vides. I per anar més enllà i trobar les vostres solucions, podeu posar-vos en contacte amb el projecte Fils.

Fils és un projecte adreçat a millorar la situació de persones que es troben en situació de conflicte i/o violència, mitjançant l’acompanyament al llarg de tot el seu procés de recuperació i de les fases d’atenció (acollida, intervenció, tancament i seguiment). Apoderem  les persones per tal que adoptin un paper actiu en la millora del seu benestar, perquè ells són els únics protagonistes de les seves vides.

Si aquestes preguntes us fan pensar en coses que us agradaria canviar, el programa de Fils està obert a tothom qui ho necessiti i en vulgui parlar.

fils@fundacioires.org

93 486 47 50

També podeu compartir el Test Fils en parella a les vostres xarxes socials:

Què passa si estirremdels FILS (2)

Tags