19/01/2017

Els joves del Click visiten l’Hospital Sant Joan de Déu

El passat 5 de gener els joves del projecte Click van visitar l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per conèixer com es gestiona un centre sanitari per dins i les diferents professions que hi intervenen. La visita s’emmarca dins les activitats del Click amb l’objectiu d’apropar els joves a la realitat del món laboral.

Durant tot el matí, els joves van visitar diversos departaments de l’hospital acompanyats per la Tècnica de Prevenció de Sant Joan de Déu, Fanny Feijoo.  Així, van poder comprovar des com es garanteixen aspectes més bàsics de l’hospital, com l’elaboració dels diferents menús o el manteniment de les instal·lacions d’electricitat, aigua i calefacció de l’edifici, fins com es gestionen àrees més complexes com les unitats mèdiques de l’Àrea de la Dona, Neonatologia, Odontologia, Fisioteràpia i l’Hospital de Dia. A l’últim tram de la visita van compartir un moment de relax a la cafeteria, on van aprofitar per intercanviar inquietuds, dubtes i expectatives de futur.

Els joves i tècnics del projecte Click volen agrair a tots els professionals de l’hospital, especialment a la Fanny Feijoo, l’Alicia Chacón, la María José Toro, l’Òscar Perdigón,  i la Rosa Salvador aquesta gran oportunitat i, sobretot, el bon tracte rebut. Sense oblidar-se tampoc dels professionals de “Pallapupas”, que els van fer riure una bona estona durant la visita.

Tot i que les més de 4 hores de visita no van ser suficients per conèixer totes les àrees de l’hospital, els joves van quedar molt satisfets i especialment fascinats davant la complexitat i bon funcionament del centre: “Estem molt contents d’haver pogut conèixer de prop els diferents perfils professionals que fan possible que un hospital d’aquestes dimensions funcioni”. Sens dubte, una gran experiència que els ha permès observar de primera mà una gran quantitat de possibles sortides laborals per als seus futurs.

Visita St Joan de Déu - Click

 

Tags