25/10/2016

Estrena del treball “En las nubes” al Festival Escena Poblenou

El dissabte passat, 22 d’octubre, els focus del Festival Escena Poblenou es van encendre per al joves del Click. La presentació d'”En las nubes”, la culminació del taller de vídeo i creació artística “Hi sóc”, va ser molt més que un passi cinematogràfic, al que van assistir més de 170 persones.

Els seus protagonistes van fer acte de presència per presentar el projecte i escenificar algunes de les reflexions que es veurien en el curt.  A continuació, una dinàmica conjunta va aconseguir treure al públic de la condició de simples espectadors fent-los participar del propi espectacle. La visualització del curt va ser, doncs, la culminació de tota una experiència escènica i participativa. I tot seguit, aplaudiments i més aplaudiments que van aconseguir aclaparar els joves protagonistes de la tarda.

“En las nubes” (Versió completa):

La nostra més sincera enhorabona als protagonistes d’aquest treball escènic Vincent D. Carrasco, Ouli Sow, Eva Sow, Juanma Naharro, Lilia Hamidani, Rafa Vázquez, Ilu Gaya i Umer Muhammad, als facilitadors del grup Lydia Falcó i Octavi Royo, als assessors artístics Sergi Estebanell i Ada Vilaró, i al coordinador del Click Carles Nieto, amb un especial agraïment al conjunt del Festival Escena Poblenou i als patrocinadors que l’han fet possible: Obra Social La Caixa, Ajuntament de Barcelona i La Xemeneia. I, com no, gràcies a tot el públic que va venir a ser partíceps d’aquest esdeveniment.

 

 

Tags