30/09/2016

Joves del Click visiten l’empresa de màrqueting Beabloo

Ahir dijous 29 de setembre, un grup de joves del Click van visitar les oficines de Beabloo, una empresa del districte 22@ que està revolucionant el sector del màrqueting  i el big data. La visita s’emmarca dins de la campanya NoParo.org, iniciativa que té per objectiu acostar el teixit empresarial del districte amb les necessitats socials del seu entorn.

La visita els ha permès conèixer de primera mà productes amb la tecnologia més avançada perquè les empreses puguin conèixer més al seu consumidor, tant en el món virtual com en el físic: quines botigues visiten, amb quina freqüència, quanta estona s’hi estan… Un responsable de cada departament els ha explicat als joves quina és la seva funció dins de l’empresa, i tot seguit han fet un recorregut per les instal·lacions.

Els joves han quedat fascinats amb el bon clima i l’ambient creatiu a l’oficina. “Aquesta empresa sembla perfecta, quin bon rollo treballar aquí“, és algun dels comentaris que han expressat a la sortida.

Aquesta experiència els ha servit per ampliar horitzons i descobrir professions que encaixin amb les seves habilitat i aspiracions, un dels objectius del projecte Click. “M’he imaginat treballant d’això“, expressava amb il·lusió una de les joves.

Moltes gràcies a Beabloo i, en especial, a la Irene i Aurora de Recursos Humans, per aquesta inspiradora visita!

 

Tags