31/01/2017

L’Aferra’t se’n va al teatre

El passat 27 de gener, un grup de l’Aferra’t va assistir a l’obra de teatre La taverna dels bufons al Teatre Romea, un divertit espectacle amb actors de renom com Joan Pera i Carles Canut, i que compta amb la interpretació de la banda sonora en directe. Tots van coincidir en què van passar una gran estona, molt divertida i estimulant.

Sortides culturals com aquesta tenen per objectiu apropar les persones més vulnerables a la realitat social i cultural del seu entorn, afavorint que se’n sentin part, com a camí necessari cap a la inclusió. A més a més, la cultura ajuda a desenvolupar la creativitat i l’autodeterminació personal, aportant moments terapèutics de felicitat que faciliten el camí de l’apoderament de les famílies i persones que s’atenen al projecte Aferra’t.

Aquestes activitats culturals són possibles gràcies al programa Apropa Cultura, amb qui l’Aferra’t col·labora des de fa més de 3 anys. Apropa Cultura és una xarxa potenciadora de sinergies entre equipaments culturals i entitats socials. Fomenta l’accés de les persones que més ho necessiten a la cultura i a l’oci inclusiu, alhora que promou la transformació social a partir de la cultura.

Durant el 2016 es van fer un total de 13 sortides culturals, i per aquest 2017 en tenen d’altres de programades; només durant el febrer veuran La mare (La Villarroel), El somni de Gulliver (TNC) i La senyora Florentina i el seu amor Homer (TNC).

 

Tags