27/07/2017

Les fantàstiques colònies del Centre Obert Les fades

La màgia de les bruixes i les fades

Del dimecres 19 al 21 de juliol, va ser el torn dels infants del Centre Obert Les fades per marxar de colònies a la casa del Xaloc, una gran masia situada en Calders i envoltada de camps, conreus i boscos. Aquest paisatge va ser l’idoni per al centre d’interès del casal d’estiu ja que, els 23 nens i nens de Les fades i els 4 educadors que els acompanyaven van viure junts una petita història de màgia.

En començar, es van trobar amb l’Elsa, una bèstia fantàstica que havia perdut els personatges del seu món perquè una bruixa dolenta els havia segrestat. Animats per la imminent aventura, els petits i petites no van dubtar en ajudar-la.

La primera nit van tenir com a missió aconseguir unes pedres màgiques que, després de trobar-les i posar-les en cercle durant un dia, van fer reaparèixer tots els personatges que buscaven: Aquaman, Mèrida i Goku.

L’últim dia, en despertar, al bell mig del cercle es van trobar una nota escrita amb la lletra de l’Elsa. Ella li donava les gràcies per haver sigut tant valents i els feia un petit regal per a cadascú dels herois i heroïnes.

A més de seguiré el fil de la història,  van jugar i gaudir d’una excursió per la muntanya; van banyar-se a la piscina i van fer tallers de pintures, polseres i capses de colors. Tot compartint moments molts especials i irrepetibles. Tant els educadors com els infants s’ho van passar genial fent cloenda de l’any amb tres dies de calma i de rialles que, afortunadament, no cessaven.

Fins les properes colònies, família del Centre Obert les Fades!

Diseño sin título (22)

 

Tags