12/06/2017

Les guanyadores del concurs “Una rosa per una causa” al Festival de Publicitat El SOL 2017

Després que el nostre jurat les proclamessin les guanyadores del concurs Una rosa per una causa, la nostra campanya de Sant Jordi, la Núria Rabassa i la Laura Mora van rebre com a premi dos entrades per al Festival Iberoamericano de la Comunicación Publicitaria El Sol de Bilbao, celebrat el primer cap de setmana de juny i considerat el punt de trobada de la creativitat  publicitària a nivell internacional a Espanya.

Les guanyadores valoren l’experiència amb molta il·lusió, totes dues han pogut impregnar-se de les últimes innovacions i tendències del món de la publicitat. A més, van poder conèixer de prop la trajectòria de diversos professionals del sector que han estat pioners en la seva disciplina.

Durant els tres dies de durada, les alumnes de la Facultat de Comunicació Blanquerna – Universitat Ramon Llull, van gaudir i aprendre com a dos publicistes consolidades. “La veritat és que ens ho vam passar molt i molt bé i només ens queda donar-vos les gràcies per permetre’ns gaudir d’una experiència com aquesta!”: ens van explicar les noies després d’haver participat del festival

Amb el seu disseny, la Núria i la Laura ens van ajudar a posar-nos a la pell del Drac de Sant Jordi, el protagonista de la nostra versió particular de la llegenda. I ara, són elles les que han viscut el seu moment, gaudint d’aquest petit privilegi gràcies a la seva col·laboració i  acció solidària amb la campanya de la Fundació IReS.

Tags