31/10/2016

L’Hotel Invisible participa al #GivingTuesday

L’Hotel Invisible ha estat acceptat a la campanya #GivingTuesday, i ho farà amb el repte d’aconseguir 2.400€ per a l’Habitació per tot. Si aconseguim reunir aquesta aportació, tindrem la capacitat d’atendre de forma integral i durant tot un any una família de 5 membres en situació de pobresa. L’habitació per tot és el reflex de la situació precària de vivenda en què viuen moltes persones del nostre entorn, obligats a fer vida en els escassos metres quadrats de la seva habitació.

“D’un dia per l’altre ens vam quedar al carrer i vam haver de llogar una petita habitació en un pis compartit. Al nostre llit de 90 metres dormíem la meva parella, el meu fill de 2 anys i jo. És difícil portar una vida familiar normal quan perds la teva intimitat i el teu espai, sumat a la por a que arribi el dia en què sense avís previ ens quedem de nou al carrer.”

#GivingTuesday és un moviment global, sense ànim de lucre, per promoure la solidaritat entre persones, organitzacions i empreses, que aquest any se celebra el 29 de novembre. És el punt de trobada de totes les persones i organitzacions que volen donar a conèixer les seves accions solidàries. Tots els fons recaptats es destinen en exclusiva a l’organització i al projecte que escollit.

Gràcies a les vostres aportacions aconseguirem que aquestes persones puguin teixir-se un nou futur ple d’oportunitats!

 

 

 

Tags