6/06/2018

REPTE 22: NOVES OPORTUNITATS DE FUTUR PER ALS JOVES DEL CLICK

Fundació IReS i 22@Network impulsen nou projecte per aconseguir 22 beques per a nois i noies del districte

Fundació IReS, com a entitat que presideix la Comissió de Responsabilitat Social Corporativa al 22@, junt amb el 22@Network impulsen el Repte 22: una iniciativa per aconseguir 22 beques per a joves del Projecte Click.

Actualment, adolescents i joves en situació d’exclusió social es troben amb diverses dificultats per a desenvolupar un procés formatiu de qualitat. Tant ells com les seves famílies han de fer front a unes despeses que sovint no poden assumir, fet que dificulta encara més l’accés a una oferta formativa que els permeti sortir d’aquesta situació de vulnerabilitat.

Des de la Fundació IReS, hem desenvolupat un nou projecte adaptat a les necessitats dels joves per impulsar i potenciar les seves habilitats socials a més de descobrir totes les seves capacitats.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és aconseguir 22 beques “Click” que permetin a nois i noies continuar amb el seu recorregut formatiu durant un curs escolar. L’import d’aquesta beca cobreix tot un any escolar, permetent personalitzar i adaptar-se a  les necessitats de cada persona.

A més del suport socioeducatiu que es duu a terme des del Projecte Click, s’inclou un pla de treball personalitzat, matrícules a formacions, l’acompanyament especialitzat del jove i del seu entorn familiar i la cobertura del cost de materials escolars, transport, etc.

Volem que tant adolescents com joves en situació de risc d’exclusió puguin assumir el cost d’una formació completa, facilitant alhora el seu accés a noves oportunitats en l’àmbit pre-laboral i social. Perquè la situació econòmica dels joves i les seves famílies no hauria de ser un obstacle en el seu desenvolupament.

 

T’UNEIXES AL REPTE?

BANNER RETO 22_CAT

Contacte:

 

934 864 750 / 656 391 092

fundacio@fundacioires.org

 També podreu descarregar el díptic informatiu del projecte aquí.

Tags