27/07/2016

En marxa el taller de Vídeo i Creació Artística amb els joves del Click

Dins l’àmbit d’intervenció comunitària del projecte Click, un grup de 8 nois i noies entre 16 i 19 participen en el taller de Vídeo i Creació Artística “Hi Som”, en col·laboració amb l’associació Festival de Creació Escena Poblenou. La primera part del taller, de creació artística i cohesió de grup,  ha tingut lloc entre l’11 i el 22 de juliol al nou local del Casal de Joves del Poblenou, a l’antiga fàbrica de Can Ricart.

A través dels telèfons mòbils els joves han pogut jugar amb la fotografia com a llenguatge d’expressió, han gravat un curtmetratge per mostrar com es comuniquen els joves i han tingut l’oportunitat de reflexionar sobre la imatge i les xarxes socials amb esperit crític: Com es mouen els joves per les xarxes socials? Quina imatge hi mostren? És la que ells volen transmetre? O mostren la que els altres esperen d’ells?

Al setembre el grup reprendrà l’activitat per treballar en el muntatge del seu curtmetratge “En las nubes”, on reflexionen al voltant de la imatge i la comunicació entre els joves. El taller culminarà amb la presentació d’aquest treball dins del 15è Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou que se celebrarà entre el 20 i el 23 d’octubre, una gran oportunitat que tots vivim amb especial il·lusió.

Aviat comunicarem dia i hora de presentació al Festival. No us ho perdeu!

Tags