Sensibilització i incidència

Treballem per fer visibles els problemes i les necessitats socials amb l’objectiu de promoure el coneixement i facilitar elements de posicionament i de cerca de suport a la xarxa. Desenvolupem campanyes de sensibilització dirigides a col·lectius professionals i a la població en general i mantenim contacte permanent amb els poders públics, principalment administracions i partits polítics, per tal de compartir amb ells el nostre coneixement i experiència. Arran d’aquest treball d’incidència es modifiquen i es proposen noves lleis, els programes electorals recullen noves necessitats emergents, es creen nous serveis públics…Recull de premsa_2016

Recull premsa 2017

Recull premsa 2016

Recull premsa 2015

Recull premsa 2014

 

Infància, joventut i família

Sensibilització

Suport al dia Mundial contra la Sida 2008, 2009 i 2011


En col·laboració amb l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i l’Institut Català de la Salut, participem en els actes del Dia Mundial de la Sida amb un Punt de Salut on des de la Fundació es dona informació sobre la malaltia i la seva prevenció.

Incidència

Jornades d’experts en Violència Familiar i de Gènere

Reunió d’especialistes del món social, acadèmic i judicial, juntament amb representants de les administracions, per analitzar la situació i elaborar documents de propostes.


Contacta amb nosaltres per més informació